Tekintettel arra, hogy a magyar kormány a koronavírus-járvánnyal szembeni védekezés érdekében 2020. március 17-től minden rendezvényt betiltott, a tilalom feloldásáig minden Nyitott Akadémia előadás elmarad vagy új időpontra kerül. Bővebb információ a Nyitott Akadémia jelenlegi működéséről itt.
ÚJ!

Kicsikről nagyoknak

Kisgyerekkortól iskoláskorig

Vekerdy Tamás

Előrendelhető!

Kiadó:
Kulcslyuk Kiadó Kft.
Oldalszám:
283 oldal
ISBN kód:
9786155932465
Megjelenés éve:
2020

A könyvet október 30-tól lehet átvenni irodánkban, valamint az utánvétes megrendeléseket is ekkortól kezdjük átadni a GLS futárszolgálatnak.

-25% 3360 Ft 2 520 Ft
Mennyiség:
1

Várható szállítás:
2020. október 30. után

Ajánljuk még

Ajánló

A neves pszichológus könyve a kezdetektől az iskoláskor végéig kíséri el a gyereket – és vele együtt a szülőt – azon az érdekes, izgalmas, olykor fárasztó, mégis nagyon szép felfedezőúton, amelynek során a kicsiből nagy lesz. Segít felismerni a buktatókat, és megmutatja, mit tehetünk azért, hogy gyermekünk érzelmileg és szellemileg is kiegyensúlyozottan fejlődhessen. Foglalkozik az iskolai gondokkal, az együtt tanulástól a büntetés és jutalmazás dilemmájáig – és persze azzal is, hogy mit tehet a szülő, hogy gyereke tehetségét felismerje, és kibontakozni segítse. Tanácsai – ahogy hosszú évtizedeken át mindig – ma is szilárd kapaszkodót jelentenek, amikor a gyermeknevelés során valamilyen kérdéssel vagy nehézséggel találjuk szembe magunkat. 

Kapcsolódó könyvek