Gyűrű-kúra

Boldog házasságra készülők kézikönyve

Mihalec Gábor

Kiadó:
Kulcslyuk Kiadó Kft.
Oldalszám:
296 oldal
ISBN kód:
978-963-89419-4-7
Megjelenés éve:
2012
-25% 2490 Ft 1 870 Ft

Jelenleg nem rendelhető!

Ajánló

Nagy örömmel üdvözlöm ezt a hiánypótló kézikönyvet. Azt tanítja, hogy vigyázzanak a párkapcsolatukra, valamint okosít, tudatosít olyan dolgokban is, amelyekre spontán nem is gondolnánk, csak akkor, amikor már konfliktusként feszíti a kapcsolatot. Különösen magával ragadó az ajánlások pozitív pszichológiai szemlélete."
Prof. Dr. Bagdy Emőke
pszichológus, egyetemi tanár

"Ez a könyv okos, szakmailag hiteles - ugyanakkor elegáns stílusban megírt, érdekfeszítő munka. Minden rászorulónak - és azoknak is, akik még nem tudják, hogy rászorulnak - hathatós segítséget nyújthat abban, hogy házasságuk válságos pillanatait "épségben" átvészeljék, és időben induljanak el együtt, kéz a kézben a lejtőn - fölfelé!"
Dr. Ranschburg Jenő
klinikai szakpszichológus, egyetemi tanár

"Jó érzéssel ajánlom ezt a kis könyvet mindenkinek, aki házasságkötésen töri a fejét. A szerző a könyvet alap emberi értékekre, igényekre építi, és tisztán, jól érthető, követhető, kötetlen stílusban ír ezekről, aktuális családkutatási eredményeket is figyelembe véve. Teszi ezt hiteles természetességgel, olyan nehéz kérdéseken keresztül, mint a szexualitás, a szülővé válás, a pénz, a rokonok, a különböző szerepek és a szabadidő."
Blága Gabriella
klinikai szakpszichológus, kiképző családterapeuta

"A házasság az egyik legértékesebb emberi kapcsolat, ezért különös
védelemre van szüksége, hiszen nem az anyakönyvi kivonat fogja Önöket
összetartani, erre csak a kölcsönös szeretet képes. Ehhez nyújt
segítséget ez a kézikönyv hasznos és életszerű tanácsokkal."
F. Szőllősi Csilla
anyakönyvvezető

Kapcsolódó könyvek