Ha karácsonyra szeretnél rendelni tőlünk, akkor december 20-án éjfélig várjuk a megrendelésedet, amelyet a GLS futárszolgálat legkésőbb december 23-án kiszállít.
Bővebb információ a Nyitott Akadémia jelenlegi (COVID-19) működéséről itt.
Online előadás
Pál Ferenc (Feri atya)

Hogyan őrizzük meg az életkedvünket?
A kiégés elkerülése

12. november

November 11-től Magyarországon általános rendezvénytilalom lép életbe, vagyis Pál Feri november 12-i székesfehérvári előadását sem tarthatjuk már meg élőben. Az előadás ugyanakkor november 12-én 19.00 órától online megtekinthető mindazok számára, akik jegyet váltottak rá.

Az előadás megtekintéséhez szükséges linket a rendezvény napján küldjük ki emailben. Minden vásárlónak annyi linket küldünk ki, amennyi jegyet vásárolt. Amennyiben jegyedet webshopunkban vásároltad, úgy az online közvetítésbe belépés után a Jegyeim menüpontban is be tudsz csatlakozni.

Részletek

Az eredeti dátumra megvásárolt jegyek minden további teendő nélkül érvényesek az új időpontra. Amennyiben az új időpont nem megfelelő, kérjük, hogy

a) amennyiben a jegye(i)det nálunk vásároltad, a kosárazonosítót is feltüntetve írj nekünk egy e-mailt az ugyfelszolgalat@nyitottakademia.hu e-mail címre, mi pedig gondoskodunk a jegy(ek) árának visszafizetéséről, vagy

b) ha a jegye(i)det partner jegyirodánál vásároltad, akkor a visszaváltás kapcsán érdeklődj náluk.

A jegyek a veszélyhelyzet feloldását követő 30 napon belül válthatók vissza, ezt követően erre nincs mód. Ez idő alatt a helyeket folyamatosan szabadítjuk fel, így ha érdeklődsz az előadás után, érdemes ebben az időszakban többször is visszalátogatni, de a felszabaduló helyekről a Facebook oldalunkon létrehozott eseményben is hírt fogunk adni.

Jegyrendelés lezárva.