Tekintettel arra, hogy a magyar kormány a koronavírus-járvánnyal szembeni védekezés érdekében 2020. március 17-től minden rendezvényt betiltott, a tilalom feloldásáig minden Nyitott Akadémia előadás elmarad vagy új időpontra kerül. Bővebb információ a Nyitott Akadémia jelenlegi működéséről itt.
Online előadás
Deliága Éva

A szemnek láthatatlan
Mi állhat a gyerek viselkedése, tünete hátterében?

12. október

Az emelkedő Covid esetszámok miatt úgy határoztunk, hogy várandós előadónk és vendégeink egészségének védelmében Deliága Éva október 12-i A szemnek láthatatlan című előadását csak online tartjuk meg

Október 12-én 18.00 órától egy zárt online csatornán közvetítjük az előadást mindazok számára, akik jegyet váltottak rá.

Az előadás megtekintéséhez szükséges linket október 11-én küldjük ki emailben. Amennyiben nem szeretnél élni ezzel a lehetőséggel, kérjük, ezt október 11-én déli 12 óráig válaszlevélben írd meg nekünk – ez esetben az online közvetítéshez nem kapsz elérhetőséget, és visszafizetjük Neked a jegy árát. A megadott határidőn túl pénzvisszafizetést már nem tudunk vállalni.

Részletek

 • Dátum:

  2020. október 12., hétfő

 • Helyszín:

  SZéKESFEHéRVáR

  Szent István Művelődési Ház - Szent István Terem - 8000 Székesfehérvár, Liszt Ferenc u. 1.

  Bővebb információ a helyszínről…

 • 1242-deliaga-eva.jpg

  18:00

  Deliága Éva

  okleveles pszichológus, integratív gyermekterapeuta, fókusztréner

  Bővebb információ a szerzőről…

  A szemnek láthatatlan - Mi állhat a gyerek viselkedése, tünete hátterében?

Eredeti dátum: 2020. május 14. 18:00

Az eredeti dátumra megvásárolt jegyek minden további teendő nélkül érvényesek az új időpontra. Amennyiben az új időpont nem megfelelő, kérjük, hogy

a) amennyiben a jegye(i)det nálunk vásároltad, a kosárazonosítót is feltüntetve írj nekünk egy e-mailt az ugyfelszolgalat@nyitottakademia.hu e-mail címre, mi pedig gondoskodunk a jegy(ek) árának visszafizetéséről, vagy

b) ha a jegye(i)det partner jegyirodánál vásároltad, akkor a visszaváltás kapcsán érdeklődj náluk.

A jegyek a veszélyhelyzet feloldását követő 30 napon belül válthatók vissza, ezt követően erre nincs mód. Ez idő alatt a helyeket folyamatosan szabadítjuk fel, így ha érdeklődsz az előadás után, érdemes ebben az időszakban többször is visszalátogatni, de a felszabaduló helyekről a Facebook oldalunkon létrehozott eseményben is hírt fogunk adni.

TELTHÁZ!

Ismertető

A kiváló gyermekpszichológus, Deliága Éva informatív, hasznos és lebilincselően érdekes előadásait élvezettel hallgatja a közönség. Mi állhat a gyerek viselkedése vagy tünete hátterében? Jól értjük azt, amit látunk? Lehet, hogy ijesztőnek tűnik a jelenség, pedig teljesen normális? Vagy éppen semmiségnek látszik, de ha nem figyelünk oda, nagy baj lesz belőle?

Aggódnunk kell-e, ha a gyerek képzeletbeli lényektől vagy valószínűtlen eseményektől szorong? Ha nem hajlandó elmondani, mi volt az iskolában, vagy mit csinál az Interneten? Ha hirtelen megváltozik a hangulata, a magatartása? Ha romlani kezd a tanulmányi eredménye? Ha nagyon konfliktusos a testvérek kapcsolata?

Deliága Éva gyermekpszichológus érdekes és élményszerű előadásában segít a szülőknek, nagyszülőknek eligazodni, hogy mikor van szó természetes életkori vagy alkati jelenségről, és mikor olyan problémáról, amely már beavatkozást igényel. Beszél azokról a helyzetekről, amikor a mélyben valami egészen másról van szó, mint ami a felszínen nyilvánvalónak tűnik. A főbb problématerületeket kisgyerekkortól egészen kamaszkorig sorra veszi.

Humánus, közvetlen hozzáállásával segít oldani a szülőben esetlegesen jelenlévő szorongást vagy szégyenérzetet, és megfelelő megoldást találni a fennálló problémára. Az előadás interaktív, az utolsó negyedórában kérdezni is lehet a szakembertől.