Bővebb információ a Nyitott Akadémia jelenlegi (COVID-19) működéséről itt.
Online előadás
Pál Ferenc (Feri atya)

Elégedetten az élettel
Vágyak, célok, küzdelmek

01. december

Hosszan reménykedtünk abban, hogy talán másképp lesz, de mostanra világossá vált, hogy Pál Feri erdélyi előadásait a járványhelyzet miatt nem tudjuk élőben megtartani. Egyrészt a növekvő Covid-esetszámok miatt a több száz fős rendezvényeket nem tudnánk sem vendégeink, sem saját stábunk számára biztonságossá tenni, másrészt a határon csak karantén-kötelezettséggel tudnánk átjutni, ami egyéb vállalásainkat lehetetlenítené el.

Az előadások ugyanakkor nem maradnak el, csak átkerülnek az online térbe. Pál Feri kifejezetten erre a célra rögzített előadását december 1-jén 19:00 órakor egy zárt csatornán közvetítjük mindazok számára, akik jegyet váltottak rá.

Az előadás megtekintéséhez szükséges linket december 1-jén küldjük ki emailben.

Részletek

Eredeti dátum: 2020. április 22. 19:00

Az eredeti dátumra megvásárolt jegyek minden további teendő nélkül érvényesek az új időpontra. Amennyiben az új időpont nem megfelelő, kérjük, hogy

a) amennyiben a jegye(i)det nálunk vásároltad, a kosárazonosítót is feltüntetve írj nekünk egy e-mailt az ugyfelszolgalat@nyitottakademia.hu e-mail címre, mi pedig gondoskodunk a jegy(ek) árának visszafizetéséről, vagy

b) ha a jegye(i)det partner jegyirodánál vásároltad, akkor a visszaváltás kapcsán érdeklődj náluk.

A jegyek a veszélyhelyzet feloldását követő 30 napon belül válthatók vissza, ezt követően erre nincs mód. Ez idő alatt a helyeket folyamatosan szabadítjuk fel, így ha érdeklődsz az előadás után, érdemes ebben az időszakban többször is visszalátogatni, de a felszabaduló helyekről a Facebook oldalunkon létrehozott eseményben is hírt fogunk adni.

Jegyrendelés lezárva.

Ismertető

Pál Feri pap, mentálhigiénés szakember – és az egyik legjobb előadó, akit valaha hallhattunk. Azokról a kérdésekről beszél, amelyek a leginkább foglalkoztatnak bennünket, egyszerű szavakkal képes bonyolult összefüggéseket megvilágítani, és azokat nemcsak érthetővé, de átélhetővé tenni. Sosem elégszik meg olcsó, közhelyszerű magyarázatokkal – ha valamivel foglalkozni kezd, annak a mélyére ás. Hatalmas személyes varázsa van, ezért nem ritka, hogy előadásai után sokan meg szeretnék ölelni, vagy legalább megfogni a kezét. Egyébiránt akár stand up komikusként is megkereshetné a kenyerét, olyan fergeteges humora van.

Aktuális előadásának középpontjában az a kérdés áll, hogy vajon minden jogos sérelmünk, fájdalmunk, hiányunk ellenére tudjuk-e igazán szeretni az életet? Nem csak úgy elviselni, elhordozni, hanem élvezni, örömmel fogadni azt, amit ad, még ha sok mindent nem is kapunk meg, amire vágyunk? Vajon mi lehet a titkuk azoknak, akik küzdelmes, veszteségekkel és tragédiákkal terhelt életútjuk végén is képesek szívből azt mondani: érdemes volt? Akiket megoldhatatlan problémáik, betölthetetlen hiányaik sem tudnak nyomorulttá tenni? Meg lehet ezt a titkot tanulni tőlük? Ha igen, hogyan? Ezekre a kérdésekre keresi a választ Pál Feri, a tőle megszokott élményszerű stílusban.