Bővebb információ a Nyitott Akadémia jelenlegi (COVID-19) működéséről itt.
Online előadás
Buda László

Mit üzen a tested? Mit üzen a lelked?
Önelfogadás, önszeretet, öngyógyítás a gyakorlatban

30. szeptember

Az emelkedő Covid esetszámok miatt Paks város polgármestere arra utasította a Csengey Dénes Kulturális Központot, hogy minden őszi-téli programot mondjanak le. Ez ellehetetleníti azt, hogy Dr. Buda László szeptember 30-i Mit üzen a tested? Mit üzen a lelked? című előadását élőben, a tervezett helyszínen tarthassa meg. Az előadás ugyanakkor nem marad el, csak átkerül az online térbe.

Szeptember 30-án 19.00 órától egy zárt online csatornán közvetítjük az előadást mindazok számára, akik jegyet váltottak rá.

Az előadás megtekintéséhez szükséges linket szeptember 29-én küldjük ki emailben. Amennyiben nem szeretnél élni ezzel a lehetőséggel, kérjük, ezt szeptember 29-én déli 12 óráig válaszlevélben írd meg nekünk – ez esetben az online közvetítéshez nem kapsz elérhetőséget, és visszafizetjük Neked a jegy árát. A megadott határidőn túl pénzvisszafizetést már nem tudunk vállalni.

Részletek

Jegyrendelés lezárva.

Ismertető

A Dr. Buda László 2020. március 18-ra tervezett paksi előadására megváltott jegyek minden további teendő nélkül érvényesek erre az előadásra!

------

Dr. Buda László Mit üzen a tested? című műve 2013 egyik nagy könyvsikere volt, és sokan számoltak be arról, hogy hosszú évek óta tartó egészségi problémáik is javulásnak indultak a bemutatott szomatodráma nevű módszer segítségével.

A Pécsi Tudományegyetem korábbi tanszékvezetője most ismét könyvet írt, Mit üzen a lelked? Önelfogadás, önszeretet, öngyógyítás a gyakorlatban címmel, melyhez kapcsolódóan országos előadói körútra indult. A neves pszichiáterrel való találkozás nemcsak egy élményszerű, szórakoztató estét ígér (Buda László ugyanis kitűnő előadó), de esélyt is arra, hogy kellemetlen panaszainktól, túlsúlyunktól, betegségeinktől is megszabadulhatunk, ha megértjük az üzenetüket.

Az új előadás fókuszában az önelfogadás és önszeretet témája áll. Dr. Buda László tapasztalatai szerint ugyanis a túlzott önkritika, az önutálat és az ebből fakadó önmegbetegítés jelensége fájdalmasan gyakori. Ennek az érzésnek mély, többnyire a gyermekkorig vagy a korábbi fontos kapcsolatokig visszanyúló gyökerei vannak. Az elégtelenség, a „nem-kellés” érzése szintje a sejtjeinkbe égett, ezért hiába mondják most nekünk, hogy igenis értékesek, szépek, szerethetők vagyunk, hiába szeretnénk ezt elhinni magunkról – nem sikerül. Túlságosan érzékeny, húsbavágó témáról van szó, a belátás itt nem intellektuális kérdés, több kell ahhoz, hogy fokozatosan javítsunk az önmagunkkal való viszonyunkon. Sok esetben a gyógyulás is csak így lehetséges.