Bővebb információ a Nyitott Akadémia jelenlegi (COVID-19) működéséről itt.
Online előadás
Pál Ferenc (Feri atya)

Hogyan válhat erőforrássá a múlt? Hogyan alakítható szabadon a jövő?

30. november

Hosszan reménykedtünk abban, hogy talán másképp lesz, de mostanra világossá vált, hogy Pál Feri erdélyi előadásait a járványhelyzet miatt nem tudjuk élőben megtartani. Egyrészt a növekvő Covid-esetszámok miatt a több száz fős rendezvényeket nem tudnánk sem vendégeink, sem saját stábunk számára biztonságossá tenni, másrészt a határon csak karantén-kötelezettséggel tudnánk átjutni, ami egyéb vállalásainkat lehetetlenítené el.

Az előadások ugyanakkor nem maradnak el, csak átkerülnek az online térbe. Pál Feri kifejezetten erre a célra rögzített előadását november 30-án 19:00 órakor egy zárt csatornán közvetítjük mindazok számára, akik jegyet váltottak rá.

Az előadás megtekintéséhez szükséges linket november 30-án küldjük ki emailben.

Részletek

Eredeti dátum: 2020. április 20. 19:00

Az eredeti dátumra megvásárolt jegyek minden további teendő nélkül érvényesek az új időpontra. Amennyiben az új időpont nem megfelelő, kérjük, hogy

a) amennyiben a jegye(i)det nálunk vásároltad, a kosárazonosítót is feltüntetve írj nekünk egy e-mailt az ugyfelszolgalat@nyitottakademia.hu e-mail címre, mi pedig gondoskodunk a jegy(ek) árának visszafizetéséről, vagy

b) ha a jegye(i)det partner jegyirodánál vásároltad, akkor a visszaváltás kapcsán érdeklődj náluk.

A jegyek a veszélyhelyzet feloldását követő 30 napon belül válthatók vissza, ezt követően erre nincs mód. Ez idő alatt a helyeket folyamatosan szabadítjuk fel, így ha érdeklődsz az előadás után, érdemes ebben az időszakban többször is visszalátogatni, de a felszabaduló helyekről a Facebook oldalunkon létrehozott eseményben is hírt fogunk adni.

Jegyrendelés lezárva.