Bővebb információ a Nyitott Akadémia jelenlegi (COVID-19) működéséről itt.
Pál Ferenc (Feri atya)

Hogyan válhat erőforrássá a múlt? Hogyan alakítható szabadon a jövő?

09. szeptember

November 11-től Magyarországon általános rendezvénytilalom lépett életbe, ami azt jelenti, hogy Pál Feri március 18-i kaposvári előadását sem tarthatjuk meg.

Az előadást ezért 2021. szeptember 9-re halasztjuk, amikor reményeink szerint talán már nem lesz akadálya a megtartásának. A megváltott jegyek az új időpontra minden további teendő nélkül érvényesek.

Részletek

Eredeti dátum: 2020. december 10. majd 2021. március 18.

Az eredeti dátumra megvásárolt jegyek minden további teendő nélkül érvényesek az új időpontra. Amennyiben az új időpont nem megfelelő, kérjük, hogy

a) amennyiben a jegye(i)det nálunk vásároltad, a kosárazonosítót is feltüntetve írj nekünk egy e-mailt az ugyfelszolgalat@nyitottakademia.hu e-mail címre, mi pedig gondoskodunk a jegy(ek) árának visszafizetéséről, vagy

b) ha a jegye(i)det partner jegyirodánál vásároltad, akkor a visszaváltás kapcsán érdeklődj náluk.

A jegyek a veszélyhelyzet feloldását követő 30 napon belül válthatók vissza, ezt követően erre nincs mód. Ez idő alatt a helyeket folyamatosan szabadítjuk fel, így ha érdeklődsz az előadás után, érdemes ebben az időszakban többször is visszalátogatni, de a felszabaduló helyekről a Facebook oldalunkon létrehozott eseményben is hírt fogunk adni.

Figyelem! A rendezvény helyjegyes, így a helyfoglalás NEM érkezési sorrendben történik!

A rendezvényre jegyek személyesen a Tourinform irodában (7400 Kaposvár, Fő utca 8.) vásárolhatók!