Figyelem! Ez az oldal cookie-kat használ, hogy a legjobb élményt tudjuk nyújtani a felhasználóinknak! További információk Megértettem!

Nyitott Akadémia

Céges ajándékozások során - legyen a megajándékozandó fél akár üzleti partner, munkatárs vagy beosztott - gyakran problémát jelent a megfelelő figyelmesség kiválasztása, amely személyre szóló és igényes, mégsem túlságosan bizalmaskodó.

A Nyitott Akadémia könyvekkel méltó és elegáns ajándékot adhat bármely alkalomra, megfizethető áron. Az öt éve futó, magas presztízsű rendezvénysorozat előadásaiból megjelent kötetek olyan szakemberek izgalmas és tanulságos gondolatait tartalmazzák, mint például Popper Péter, Csernus Imre, Ranschburg Jenő, Bagdy Emőke, Vekerdy Tamás, Csányi Vilmos, Feldmár András, Lux Elvíra, Domján László vagy Balogh Béla. Minden nyitott és érdeklődő ember számára igazi szellemi kalandot jelentenek.

Cégek számára nagyobb tételű rendelés esetén a kiskereskedelmi árból 30% kedvezményt adunk, a gyűjteményes kötetekben pedig egyéni megállapodás szerint névre kiállított, előadóink aláírásait tartalmazó, személyre szóló emléklapot helyezünk el.

AJÁNDÉKOZZON TUDÁST!

(A kedvezmény arra az esetre is érvényes, ha egy cég munkatársai összegyűjtik és egyben adják le negyven kötet feletti megrendelésüket.)

Cégek számára előadások és speciális tréningek szervezését egyéni megállapodás szerint vállaljuk.


Ügyfélszolgálat