Figyelem! Ez az oldal cookie-kat használ, hogy a legjobb élményt tudjuk nyújtani a felhasználóinknak! További információk Megértettem!

Nyitott Akadémia

Mesepszichológia a gyakorlatban - Az önbecsülés és a küzdőképesség megalapozása gyermekkorban
ÚJ!

Kádár Annamária, Kerekes Valéria

Mesepszichológia a gyakorlatban
Az önbecsülés és a küzdőképesség megalapozása gyermekkorban

3 360 Ft
2 520 Ft
Figyelem!

A könyvet november 17-től lehet átvenni irodánkban, és az utánvétes megrendeléseket is ekkortól kezdjük átadni a GLS futárszolgálatnak.

Várható megjelenés ​A könyvet november 17-től lehet átvenni irodánkban, és az utánvétes megrendeléseket is ekkortól kezdjük átadni a GLS futárszolgálatnak.
Részletek
Belső szabadság - Elég jó szülő, elég jó gyerek
ÚJ!

Vekerdy Tamás

Belső szabadság
Elég jó szülő, elég jó gyerek

3 490 Ft
2 620 Ft
Figyelem!

A könyvet november 22-től lehet átvenni irodánkban, és az utánvétes megrendeléseket is ekkortól kezdjük átadni a GLS futárszolgálatnak.

Várható megjelenés ​A könyvet november 22-től lehet átvenni irodánkban, és az utánvétes megrendeléseket is ekkortól kezdjük átadni a GLS futárszolgálatnak.
Részletek
Hogyan utazzuk be a világot napi 3533 forintból?
ÚJ!

Harkányi Árpád, Zárug Zita

Hogyan utazzuk be a világot napi 3533 forintból?

3 533 Ft
2 650 Ft
Figyelem!

A könyvet november 10-től lehet átvenni irodánkban, és az utánvétes megrendeléseket is ekkortól kezdjük átadni a GLS futárszolgálatnak.

Várható megjelenés ​A könyvet november 10-től lehet átvenni irodánkban, és az utánvétes megrendeléseket is ekkortól kezdjük átadni a GLS futárszolgálatnak.
Részletek
Eredmények megjelenítése 1-től 18-ig 71 találatból.
A könyv rendelhető. A könyv jelenleg nem rendelhető. A CD rendelhető. A CD jelenleg nem rendelhető. A DVD rendelhető. A DVD jelenleg nem rendelhető.
Ügyfélszolgálat