Figyelem! Ez az oldal cookie-kat használ, hogy a legjobb élményt tudjuk nyújtani a felhasználóinknak! További információk Megértettem!

Nyitott Akadémia

Nyitott Akadémia ...a lélek dolgai TELTHÁZ!

Érzelmi biztonság
Mit kell(ene) tudnunk a gyerekekről és magunkról?

Időpont

2017. szeptember 25. hétfő

Helyszín

Oroszlány
Oroszlányi Közösségi Színtér és Könyvtár - 2840 Oroszlány, Szent Borbála tér 1.
Bővebb információ a helyszínről
2017. szeptember 25. hétfő
18:00
vekerdy_tamas.gif Dr. Vekerdy Tamás
gyermek-szakpszichológus
Érzelmi biztonság - Mit kell(ene) tudnunk a gyerekekről és magunkról?

Az elmúlt évek egyik legnagyobb sikerű pszichológiai műve Vekerdy Tamás Érzelmi biztonság című könyve volt, mely arra a kérdésre keresi a választ, hogy miként alakíthatjuk ki gyermekeinkben az érzelmi biztonságot, s óvhatjuk meg őket a sodródástól, a normálisnál nagyobb mértékű szorongástól és a személytelen, ezért személyiséget roncsoló kapcsolatoktól.

Az azonos című előadás ugyanezt a témát járja körül a nagyszerű pszichológustól megszokott élvezetes, szórakoztató stílusban, bölcs, gyakorlatias tanácsokkal és fergeteges humorral, amellyel országszerte mindenütt meghódítja a közönséget.

Jó ideje azt halljuk mindenfelől, hogy teljesítményelvű társadalomban élünk, és mivel azt szeretnénk, hogy gyermekeink érvényesüljenek az életben, megfeszülve küzdünk, hogy a szükségesnek hitt feltételeket biztosítsuk a számukra, és őket is űzzük-hajszoljuk, hogy éljenek a lehetőségekkel. Közben pedig esetleg épp a legfontosabbat, az érzelmi biztonságot nem kapják meg tőlünk, ami valóban átsegíthetné őket az akadályokon.
Az előadásból kiderül, hogy nem kell annyi minden az életben való beváláshoz, mint azt a világ ma igyekszik elhitetni velünk - van azonban valami, ami csakugyan nélkülözhetetlenül fontos, és erről érdemes volna kicsit többet tudni... 


Vissza az előző oldalra
Ügyfélszolgálat