Amennyiben nem érzed jól magad, vagy lázat észlelsz, kérjük, saját és mások egészsége érdekében maradj otthon.
2018. április 25., szerda
BUDAPEST
Salt'n Pepper Főzőiskola - 1133 Budapest, Váci út 112.
Egy ideális világban akár minden nap tolhatnánk burgert. Egy ideális világban a a zsemle nem hízlal, a burger "hús" kegyetlenség-mentes, a sültkrumpli nem tocsogott az olajban, a kecsap pedig a cukorban. Egy ideális világban a kedvenc csokoládénk fehér csokival IS kapható. Az amcsi komfortkajákkal az a gond, hogy baromi finomak, cserébe pedig pont ugyanennyire egészségtelenek. De mi van, ha azt mondom, hogy ez az ideális világ már itt van, és te is bármikor beléphetsz a kapuján? A Nyitott Akadémia és Steiner Kristóf ismét egy feledhetetlen főzőestre és lakomára hív meg a Salt'n'Pepper főzőiskolába - koccintsunk rá, hogy fergetegesen finom, bűntudatmentes burgereket készíthetünk, lakmározhatunk, és miközben mulatunk, a bolygónknak és barátainknak, az állatoknak sincs félnivalójuk - hiszen minden 100% növényi, gluténmentes alapanyagokból készül.
Az est során elkészítendő menüsor:
Előétel: "Onion Loaf" - pirított vöröshagymakarikák muffinformában ropogósra sütve, házi kecsappal |
|
Főétel: Édesburgonyabucis burger vöröslencse fasírttal, Nimrod-féle cukkínis guacamoléval |
|
Saláta: "Caleslaw" Sárgarépa és káposztasaláta olajmentes majonézzel |
|
Desszert: Szőke "Snickers" - kókuszkrémmel, sós mandulával, fehér csokoládéval |
A jegy ára a főzőkurzus és a vacsora árát is tartalmazza.
FIGYELEM: mivel a helyek rendszerint kevesebb, mint 24 óra alatt betelnek, a gyors előregisztráció mihamarabb javasolt. Nagy szeretettel és fergeteges vegán remekekkel várunk mindenkit.