Felhívjuk figyelmedet ünnepi nyitva tartásunkra: Irodánk december 22-től január 8-ig zárva tart. Január 8-tól a megszokott nyitva tartási idő szerint várunk!
Ha karácsonyra szeretnél rendelni tőlünk, akkor december 18-én éjfélig várjuk a megrendelésedet, amelyet a GLS futárszolgálat legkésőbb december 21-én kiszállít.

Pszichofitness gyermekeknek, szülőknek és nevelőknek

A Nyitott Akadémia online élő adássorozatának negyedik vendége Prof. Dr. Bagdy Emőke volt, aki arról mesélt nagy számú hallgatóságának, hogy hogy szülőként, nevelőként - elsősorban a célirányos mozgások és lazítások segítségével - miként segíthetjük gyermekeinket abban, hogy képesek legyenek megbirkózni az őket érő stresszekkel, szorongásaikkal, feszültségeikkel, indulataikkal. Ezek közül a módszerek közül sok számunkra, felnőttek számára is használható és rendkívül hasznos - érdemes megismerni és kipróbálni őket! Különösképpen azért, mert korunk digitális forradalmában, a gyors generációváltással és értékkrízissel jellemezhető korban egyre nehezebb feladat gyermekeinkből egészséges, boldog felnőtteket nevelni. Bagdy Emőke a tőle megszokott lendülettel vezet be minket abba, hogy milyen hozzáférési utak és kapcsolati lehetőségek maradtak még a szülőknek és nevelőknek, hogy az életre szóló értékeket és boldogító képességeket segítsenek kibontakoztatni, miközben betekintést enged a szülők és pedagógusok számára felkínált gyakorlatcsoportokba is.

Lemaradtál róla? Most megnézheted!