Felhívjuk figyelmedet ünnepi nyitva tartásunkra: Irodánk december 22-től január 8-ig zárva tart. Január 8-tól a megszokott nyitva tartási idő szerint várunk!
Ha karácsonyra szeretnél rendelni tőlünk, akkor december 18-én éjfélig várjuk a megrendelésedet, amelyet a GLS futárszolgálat legkésőbb december 21-én kiszállít.

A magzati és születési élmények hatása sorsunk alakulására

A Nyitott Akadémia élő adásának második vendége Orosz Katalin klinikai szakpszichológus, a decemberben megjelent A sorsformáló 9+1 hónap című könyv szerzője volt. Az izgalmas, úttörő szemléletű könyv azt tárgyalja, hogy a magzati és születési élmények miként hatnak későbbi életünk alakulására, ezek esetleges sérülései, traumái hogyan formálják sorsunkat, karakterünket, kapcsolatainkat - és miként gyógyíthatjuk ezeket akár felnőttként is célzott lelki munkával. A könyv és a hozzá kapcsolódó előadások gazdagon dolgozzák fel a témát, ebből adott ízelítőt az online adásban Orosz Katalin, aki az elmúlt két évtized során saját módszertant alkotott a születési élmény pszichoterápiás feldolgozására.

Lemaradtál róla? Most megnézheted!